Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010


Έλυσε τη σιωπή του ο Νάτσο Σκόκο με τοποθέτηση του στο περιθώριο της βράβευσης του ως MVP της 16ης αγωνιστικής. Ο Αργεντινός άσος της ΑΕΚ ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του μάνατζερ του και για το αν θέλει ο ίδιος να φύγει από την ομάδα και οι απαντήσεις που έδωσε μόνο ως θετικές δεν μπορούν να εκληφθούν για την πλευρά της Ένωσης.

Ο Σκόκο στήριξε ανοιχτά τον μάνατζερ του λέγοντας ότι του έχει πλήρη εμπιστοσύνη, αδειάζοντας έτσι και την ΑΕΚ που είχε επιτεθεί με ανακοίνωση της στον Παύλο Διαννή και του είχε στείλει και εξώδικο για να ανακαλέσει. Στο κρίσιμο ερώτημα για το αν θέλει να παραμείνει στο δικέφαλο, απέφυγε επιμελώς να απαντήσει, παραπέμποντας ουσιαστικά στις δηλώσεις του μάνατζερ του που είχε πει ότι ο ποδοσφαιριστής δεν αιθάνεται καλά στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νάτσο Σκόκο στο περιθώριο της βράβευσης του ως MVP της 16ης αγωνιστικής:

Για τις δηλώσεις του μάνατζέρ του κι αν τον εκφράζουν: "Αυτό που κάνω εγώ είναι να είμαι συγκεντρωμένος στις προπονήσεις και να μην ασχολούμαι με τίποτε άλλο εξωαγωνιστικό. Όλα τα άλλα τα αφήνω στον μάνατζέρ μου. Ξέρω ότι θα κάνει το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου, γι' αυτό και του έχω εμπιστοσύνη για ό,τι αφορά το μέλλον μου".

Για το αν θέλει να μείνει στην ΑΕΚ: "Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Για οτιδήποτε άλλο που δεν αφορά τα αγωνιστικά απευθυνθείτε στο μάνατζέρ μου".

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την αγωνιστική παρουσία της ΑΕΚ: "Δεν είμαι ικανοποιημένος από τη θέση που είμαστε. Πρέπει να ήμασταν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Θα παλέψουμε για την είσοδο στα πλέι οφ".

Τη βράβευση στον Αργεντινό την έκανε ο Γιώργος Μητσικώστας, ο οποίος μεταξύ σοβαρού και αστείου και μιμούμενος τον δημοσιογράφο, ρώτησε τον Σκόκο αν θέλει να μείνει στην ΑΕΚ. "Δεν ξέρω", ήταν η απάντηση του.

Για τη βράβευση του που ήταν αποτέλεσμα της σπουδαίας του απόδοσης στο ντέρμπι με το Καραϊσκάκη, ο Σκόκο τόνισε: "Θέλω να αφιερώσω το βραβείο στον κόσμο της ΑΕΚ. Ξέρουμε τι σημαίνει ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ειδικά αν παίζει στο Καραϊσκάκη. Η χαρά που δώσαμε στον κόσμο είναι η ίδια που πήραμε κι εμείς".

Ο Αργεντινός αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι: "Ο Γκαλέτι είναι μεγάλος παίκτης και έχει δώσει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα του. Εύχομαι να είναι περαστική η περιπέτεια του, να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους".

Ο Γιώργος Μητσικώστας, εξάλλου, έκανε ως συνήθως τα... δικά του. Μιμούμενος τη φωνή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είπε στον Σκόκο: "Αν πας στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, να μην τραυματιστείς ποτέ και να πετύχεις πολλά γκολ".

Ο γνωστός μίμος και φανατικός οπαδός της ΑΕΚ, έκανε και τη φωνή του Δημήτρη Μελισσανίδη, για να πει: "Δίνω το βραβείο στον Σκόκο που αναδείχτηκε MVP γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Έχω επιχειρηματικό σχέδιο για την ΑΕΚ και όχι για την AIK γιατί άμα θέλουμε να πάρουμε αυτήν την ομάδα πρέπει να ξέρουμε και πως λέγεται. Θα κρατήσουμε για πολλά χρόνια τον παίκτη στην ΑΕΚ".

http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/260384.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου