Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΑΕΚ: Δεν πωλείσαι Νάτσο!




Συνάντηση με τον Νάτσο Σκόκο-χωρίς την παρουσία κάποιου εκπροσώπου του-είχαν το μεσημέρι ο Νίκος Θανόπουλος και ο εν δυνάμει πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης. Οι δύο τελευταίοι κατέστησαν σαφές στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση πώλησής του στην...



...τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, πόσο μάλλον σε άλλη ελληνική ομάδα. Ο παίκτης είχε τη σαφή πρόθεση να διαλευκάνει το μέλλον του μεταφέροντας την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα. Ωστόσο δεδομένου ότι έχει συμβόλαιο για ενάμιση ακόμη χρόνο οι μέτοχοι είναι κατηγορηματικοί για την περίπτωσή του, τουλάχιστον μέχρι την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Το προηγούμενο διάστημα ο Νάτσο Σκόκο δεν είχε κάνει σαφείς τις προθέσεις του και δεν διαχώριζε τη θέση του από τους δύο εκπροσώπους του (Παύλο Διαννή και Μάρτιν Μοντέρο) που σε δημόσιες τοποθετήσεις τους ανέφεραν πως ο 24χρονος άσος είναι δυσαρεστημένος από την κατάσταση στην ΑΕΚ και θέλει να φύγει.

Έπιασε δουλειά ο Αδαμίδης

Έτοιμος να αναλάβει και επίσημα καθήκοντα προέδρου είναι ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο άνθρωπος που αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης για τον προεδρικό θώκο ήταν από το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία του συλλόγου έχοντας πολύωρη συνεργασία με τον Νίκο Θανόπουλο για όλα τα ζητήματα της ομάδας. Το γεγονός ότι ήταν παρών στη συνάντηση με τον Νάτσο Σκόκο μαρτυρά πως είναι θέμα ημερών να λάβει τις εγγυήσεις των μετόχων για τη χρηματοδότηση της ομάδας και την τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων, οικονομικής και όχι μόνο φύσεως. Όταν συμβεί αυτό, θα πάψει να είναι εν δυνάμει πρόεδρος και θα είναι το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα.
http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου