Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Δεν πωλείσαι Νατσο...


Νέα άρνηση πώλησης εισέπραξε ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος πήγε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και ζήτησε μεταγραφή. Αργότερα, ακολούθησαν οι μάνατζέρ του, οι οποίοι εισέπραξαν αναλόγως αρνητική απάντηση. Όλο το ρεπορτάζ.Ακόμα μία αρνητική απάντηση στην επιθυμία του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ εισέπραξε ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος πήγε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ στη Γράμμου για να συζητήσει με τον πρώην πρόεδρο Νίκο Θανόπουλο και τον εν δυνάμει πρόεδρο Σταύρο Αδαμίδη το ενδεχόμενο πώλησής του.

Το ραντεβού έγινε με πρωτοβουλία του Αργεντινού, ο οποίος πήγε στα γραφεία για να διερευνήσει τις προθέσεις των δύο ανδρών στο θέμα της ενδεχόμενης πώλησής του. Στη συνάντηση που έγινε και η οποία κράτησε περίπου 20 λεπτά, τόσο ο Θανόπουλος όσο και ο Αδαμίδης ξεκαθάρισαν στον Σκόκο πως δεν πωλείται ("Ξέχασέ το, δεν πωλείσαι"), ενώ το ίδιο τόνισαν -σε έντονο ύφος- και στους μάνατζέρ του (Παύλο Διαννή και Μάρτιν Μοντέρο), οι οποίοι ακολούθησαν -απρόσκλητοι- στα γραφεία λίγο μετά τις 15:00 και μετά την αποχώρηση του Νάτσο Σκόκο.

"Δώστε του μεταγραφή. Εχει κλείσει ο κύκλος του στην ΑΕΚ", είπαν μεταξύ άλλων οι ατζέντηδες στους Θανόπουλο και Αδαμίδη στην περίπου 40 λεπτών συνάντηση που είχαν. Κάποια στιγμή οι τόνοι ανάμεσα στις δύο πλευρές ανέβηκαν, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να ξεκαθαρίζουν πως: "Ξεχάστε το! Ο παίκτης δεν πωλείται. Ειδικά σε άλλη ελληνική ομάδα. Δεν πρόκειται να σας δούμε ξανά για αυτό το θέμα!".

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος των δύο συναντήσεων, η ΠΑΕ ΑΕΚ φρόντισε να βγάλει επίσημα προς τα έξω πως συνεχίζει να περιβάλλει με εμπιστοσύνη και να στηρίζει τον ποδοσφαιριστή και πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στις σχέσεις των δύο πλευρών.

* Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, όπως έχουμε τονίσει ο Σκόκο ακολούθησε τη Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα, είναι κάπως καλύτερα, ωστόσο ουδείς γνωρίζει αν θα παίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει προς το τέλος της εβδομάδας.
contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου