Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Τα παντα ολα απο απολησεις και αλλα τις Α.Ε.Κ


Την πόρτα της εξόδου σε 7 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έδειξε ο Βασίλης Δημητριάδης. Ποιοι είναι αυτοί και τι πρότεινε στον καθένα ξεχωριστά o γενικός αρχηγός.Οπως είχαμε τονίσει από το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Βασίλης Δημητριάδης θα είχε συναντήσεις με ποδοσφαιριστές ώστε να τους γνωστοποιήσει την επιθυμία της ΠΑΕ είτε για λήξη της συνεργασίας είτε για παραχώρηση σε άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Βλέπετε, το ρόστερ περιλαμβάνει 33 ποδοσφαιριστές και το σκεπτικό είναι να μειωθούν σε 26-27.

Ετσι, ο Βασίλης Δημητριάδης μαζί με τον έφορο Ντίνο Παπαποστόλου συναντήθηκε με επτά ποδοσφαιριστές και αναλυτικά τους πρότεινε:

* Στον Αρτσε να λήξει τώρα ο δανεισμός και να επιστρέψει στην Αργεντινή και στη Σαν Λορέντζο. Θυμίζουμε ότι ο Αρτσε είναι δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

* Στον Ενσαλίβα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, να μείνει ελεύθερος από τώρα με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει: "Αν βρω ομάδα στο εξωτερικό, φεύγω και τώρα".

* Στον Ιορντάκε να δοθεί δανεικός ή να πωληθεί. Για τον Ρουμάνο υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου.

* Στους Γιαχάγια, Ρίκκα και Παυλή να βρουν προτάσεις από ομάδες για να παίξουν μέχρι το καλοκαίρι δανεικοί. Ο Παυλής επανέλαβε πως δεν θέλει να πάει πουθενα και να μείνει στην ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για τον Παυλή εξέφρασαν πρόσφατα οι Πανσερραϊκός και Παναιτωλικός.

* Τέλος, όταν συκροτηθεί το νεο ΔΣ της ΠΑΕ τότε θα αρχίσουν και οι συζητήσεις με βασικούς παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια, όπως οι Μαντουκα, Αλβες, Λαγός, ενώ για τον Ταχτσίδη η ΑΕΚ δεν επανέρχεται, εκτός αν επανέλθει ο ίδιος ο παίκτης. Σε αυτή την περίπτωση η ΑΕΚ θα μιλήσει ξανά μαζί του.

* Τέλος, ο υπήρξε συνάντηση και με την πλευρά Χουανφράν και συγκεκριμένα με τον μάνατζερ του Ισπανού. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι αλλά από την ΑΕΚ του πρότειναν να μείνει από τώρα ελεύθερος. Σε αυτή την περίπτωση η ομάδα γλιτώνει ένας μέρος από τα 300.000 ευρώ που είναι να πάρει μέχρι το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου