Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Θρίλερ με Σκόκο



ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΑΕΚ. «ΜΕ 8 ΕΚ. ΣΥΝ ΜΗΤΡΟ-ΑΒΡΑΑΜ ΣΥΖΗΤΑΜΕ».-

Σε «θρίλερ» έχει εξελιχθεί το θέμα Νάτσο Σκόκο με πρωταγωνιστές τον παίκτη, τον μάνατζέρ του και τα όσα δήλωσε χθες, την ΑΕΚ και φυσικά τον Ολυμπιακό.

Όπως σας ενημέρωσε από χθες ο sportdog σε ρεπορτάζ του Γιάννη Καλλίρη, οι Πειραιώτες προσφέρουν 2 εκατομμύρια ευρώ συν ποσοστό (40 ή 50%) σε περίπτωση μεταπώλησης του Αργεντινού άσου.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο λιμάνι περιμένουν άμεσα (ίσως και σήμερα) την απάντηση της «Ένωσης» σε αυτή την πρόταση.

Οι Πειραιώτες εκτιμούν το ταλέντο του Σκόκο αλλά δεν θα περιμένουν πολύ ακόμη την ΑΕΚ. Στα θετικά είναι η επιθυμία του Αργεντινού να αλλάξει περιβάλλον.

«Δεν πωλείται σε ελληνική ομάδα»

Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ υπό το βάρος των εξελίξεων αργά χθες το βράδυ υπήρχε τελικά ανεπίσημη αντίδραση για το θέμα Σκόκο.

Όπως διέρρευσε από την ΠΑΕ υπάρχει εκνευρισμός για τις δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη κ. Παύλου Διαννή, ενώ διαψεύδονται κατηγορηματικά οι επαφές με τον Ολυμπιακό. «Δεν πωλείται σε ελληνική ομάδα», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο απέδιδαν το θέμα που έχει προκύψει σε παιχνίδια των μάνατζερ.

Σκληρή απάντηση

Μάλιστα, πληροφορίες από τους κύκλους των μετόχων αναφέρουν ότι σήμερα η ΠΑΕ θα εκδώσει νέα ανακοίνωση που θα αποτελεί «σκληρή» απάντηση στα όσα ακούγονται για τον Σκόκο και θα επαναλαμβάνεται ότι ο «παίκτης δεν παραχωρείται».

Εξώδικο στον μάνατζερ

Παράλληλα, υπάρχει η σκέψη από πλευράς ΑΕΚ να κινηθεί νομικά κατά του εκπροσώπου του Σκόκο για τα όσα υποστήριξε χθες και τα οποία δεν θα έπρεπε να ειπωθούν σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας από τη στιγμή που ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και μάλιστα είναι από τους λίγους που έχουν πληρωθεί με χρήματα του Πέτρου Παππά.

Βεβαίως, αν απαντήσει με εξώδικο η «Ένωση» στον μάνατζτερ του παίκτη η υπόθεση θα πάρει, όπως καταλαβαίνει κανείς, νέες διαστάσεις.

Τα 8 εκ., ο Μήτρογλου κι ο Αβραάμ!

Στο μεταξύ, όπως διαβάζουμε σήμερα στην εφημερίδα «Gοal» άνθρωπος της ΑΕΚ εξέφρασε τη θέση της ΠΑΕ ερωτηθείς αν πρόκειται να «ξεπουλήσει» η «Ένωση» τον Σκόκο.

«Μετά το γκολ που πέτυχε με τον Ατρόμητο και αναδείχθηκε τέρμα της αγωνιστικής η τιμή του ανέβηκε. Τώρα για τον Σκόκο συζητάμε με 8 εκ. ευρώ, τον Μήτρογλου και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο!», ειπώθηκε χαρακτηριστικά από άτομο της διοίκησης.

Οι αντιδράσεις

Είναι δεδομένο ότι στην ΑΕΚ σκέφτονται και τις αντιδράσεις του κόσμου. Αν ο παίκτης πουληθεί και μάλιστα στον Ολυμπιακό είναι βέβαιο ότι οι οπαδοί θα ξεσηκωθούν.

«Δεν μπορούμε να υπογράψουμε γιατί αν το κάνουμε θα μας… σκοτώσουν», φαίνεται ότι ειπώθηκε χαρακτηριστικά από άνθρωπο της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Ολυμπιακό στις τελευταίες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών πριν το ντέρμπι του «Καραϊσκάκη».

Εξάλλου, ενδεικτική της τάσης που επικρατεί στον κόσμο της ΑΕΚ για το θέμα Σκόκο είναι η σημερινή δήλωση του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Δημήτρη Χατζηχρήστου, στο Score: «Θα κάνουμε κατάληψη στο σπίτι όποιου υπογράψει πωλητήριο για Σκόκο».
http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου