Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

"Η πρωταγωνίστρια της χρονιάς χώρισε"




Η Ελπίδα της «Ζωής της Άλλης» χώρισε...

Και δεν εννοούμε στην πολυεπιτυχημένη σειρά του MEGA, αλλά στην πραγματικότητα...

Όπως η ίδια ομολόγησε στον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί», την Παρασκευή, έμενε με το σύντροφό της στο ίδιο σπίτι, αλλά ποτέ δε βλεπόντουσαν!

Δεν ήταν λοιπόν εφικτό να στεριώσει αυτή η σχέση, παρόλο που η Ευδοκία Ρουμελιώτη παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ σημαντική και είχε διάρκεια τρία χρόνια.

Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα... Η ηθοποιός είπε ότι της έτυχαν δυο δουλειές, τις οποίες λαχταρούσε χρόνια και αν μπορούσε, θα κρατούσε και την «Πολυκατοικία»!

Έχει τη «Ζωή της Άλλης», που "χτυπάει" 55άρια στα μηχανάκια της AGB, αλλά και το θέατρο, όπου πρωταγωνιστεί δεν το αφήνει με τίποτα.

Λογικό λοιπόν για την Ευδοκία να κουραστεί πάρα πολύ και να πάθει υπερκόπωση πριν από λίγους μήνες.

Η Ρουμελιώτη έκανε παραπάνω λόγο για τις σχέσεις και είπε ότι ποτέ δεν ήθελε να ερωτεύεται ανθρώπους από τη δουλειά της, γιατί όταν φτάνει στο σπίτι, δε θέλει να μοιράζεται τις ίδιες αγωνίες και ανησυχίες, που το συγκεκριμένο επάγγελμα «προστάζει». Προτιμάει να τα αφήνει όλα έξω από την πόρτα και να ζει τον έρωτά της και μόνο... Να επικοινωνεί και να είναι ευτυχισμένη ξεχνώντας για λίγο τις σκοτούρες του δύσκολου επαγγέλματος της υποκριτικής.

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_3708.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου